Top Home Anneke Copier    Workshops
Met de organisatie van The Green Circle,
zie ik weer enorm uit naar de fijne workshop weekenden en Oerkracht. Naar de goede sfeer, de mooie gesprekken aan het kampvuur en de vakkennis die wordt gedeeld.


Dit is het programma:


Oerkracht 18 t/m 24 augustus 2024


Tijdens Oerkracht draait alles letterlijk en figuurlijk op vuur; de ovens, het eten, het stomen van hout, de verfpan. Maar vooral het vuur waarmee er lesgegeven en geleerd wordt.


Er zijn workshops in Vers Houtbewerken, Smeden, Vilten, Keramiek, Leerbewerken, Beeldhouwen en dit jaar voor het eerst ook Papier maken. Een week verdiepen in 1 ambacht en inspiratie opdoen vanuit de andere workshops die draaien.


Achter de schermen is Kris de praatpaal, regelaar, manusje van alles en steun en toeverlaat. Bijgestaan door 6 geweldige vrijwilligers. Ontbijt, lunch en diner worden verzorgd. Je kunt je helemaal in het ambacht onderdompelen.


De hele week verblijf je op het 25 hectare Landgoed de Zonnebloem, waar The Green Circle -workshops in de natuur- naast de camping van de zonnebloem, een terrein heeft waar de overkapte werkplaatsen/ateliers staan. Op de camping kun je eventueel een plek voor je tent, caravan, camper huren. De camping heeft ook een paar trekkershutten beschikbaar.

 


Weekend workshops:

21 t/m 23 juni smeden, vilten, vers hout

12 t/m 14 juli smeden, vilten, vers hout

11 t/m 13 oktober smeden, vilten, vers hout


Voor meer info, sfeerimpressie en meer: www.thegreencircle.nl.


Misschien zie ik je daar?


 

Wil je op de hoogte blijven van de workshops?
Of deelnemen aan een van mijn workshops?
Geef je e-mail adres door aan
copier.anneke@gmail.com
of ‘like’ de Facebook pagina.
Je krijgt dan automatisch bericht.